Műsorajánló

A híd - Minden háttérinfó, amit eddig nem mertél megkérdezni

Szeptember 10-től már az HBO csatornáján is látható A híd című reality, amely az HBO MAX indulása óta a legsikeresebb európai saját gyártású sorozat lett a non-scripted kategóriában. Most pedig a sorozat producerei válaszolnak minden kérdésre...

A híd alkotói, Závorszky Anna (producer, HBO), Rubin Kristóf (Free Monkeys Production, producer), Ócsai Dorka (Free Monkeys Production, executive producer) és Erdős Ákos (Paprika Studios vezetője) összeültek és kibeszélték a sorozattal kapcsolatos összes kérdést. 

Vajon hány terrabyte-nyi anyagot rögzítettek és ebből mennyi került bele a végső vágatba? Mennyire voltak előre megírva a karakterek? Hogyan választották ki az erdélyi helyszínt és milyen környezetvédelmi szabályoknak kellett megfelelniük? Hány tonna fát mozgattak összesen a szereplők és egyáltalán, milyen szempontok alapján válogatták össze a játékosokat? Ezekre és még több mindenre is fény derül az alábbi beszélgetésben.

A sorozat összes epizódja elérhető az HBO Maxon, szeptember 10-től pedig vasárnap este 7 órától az HBO csatornáján is látható a dokureality.

Cégünk

KábelszatNet-2002 Kft.

 

SZÉKHELY: 8500 Pápa, Budai Nagy Antal u. 8.


Cégjegyzékszám: 19-09-510665

Adószám: 11381527-2-19

Nyitvatartás

Irodáink nyitvatartásáról

a KAPCSOLAT menüpontban

tájékozódhat.