Műsorajánló

National Geographic, WILD és Disney Csatorna - 2024. áprilisi ajánló

Lejárt

 

A Disney Csatorna 2024. áprilisi műsorából

Premier április 01-én hétfőn 20:00-kor

Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér

Az Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér c. animációs kalandban Nick Daley apja nyomdokaiba lép éjjeliőrként a Természetrajzi Múzeumban. Megismeri a múzeum ősi tábláját, amely varázserejével napnyugtakor mindent életre kelt. Azonban amikor a bosszúszomjas uralkodó, Kahmunrah, kiszabadul, Nicken múlik, hogy egyszer s mindenkorra megmentse a múzeumot.

Meg szeretném nézni a promót

 

Premier április 06-án szombaton 19:50-kor

Egy ropi naplója: Rodrick a király

Folytatódnak a szorongó, katasztrófamágnes felsős, Greg Heffley vad kalandjai, ezúttal a bátyjához, Rodrick-hoz fűződő bonyolult viszonyát véve sorra. Élete eddigi legnagyobb kihívása, hogy túlélje a hétvégét Rodrick-kal, és betartsa a bátyja egyre növekvő számú szabályait.

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Vadonatúj évad április 08-tól minden hétköznap 08:25-kor

Marvel: Póki és csodálatos barátai

Peter Parker, Gwen Stacy és Miles Morales összefognak, hogy megvédjék közösségüket és környezetüket az új gonosztevőkkel szemben.

 

Új epizódok április 15-től hétköznaponként 16:45-kor

Hörcsi és Gretel

A kilenc éves Gretel és háziállata, Hörcsi, szupererőt kapnak az űrlényektől. Mi a küldetésük? Legyőzni egy sor gonosztevőt, miközben ügyelniük kell arra is, hogy ne fedjék fel kilétüket.

 

Premier április 22-től minden hétköznap 18:40-kor

Szörnyszakik

Tylor Tülkmon évfolyamelsőként végzett a Szörny Egyetemen, és megérkezik a Szörny Rémlénytársasághoz, hogy megkezdje álommunkáját rémisztőként... vagy mégsem. Aznap, amikor munkába állna, megtudja, hogy már nincs szükség rémisztőkre, most már mókamestereket akarnak. Tylort ideiglenesen a Szörny Rt. Ellátó Csapathoz (SZRECS) küldik. Ez a változás összetöri Tylor álmait, de új célt tűz ki maga elé: mókamesterré válik.

Meg szeretném nézni a promót

 

 

A National Geographic 2024. áprilisi műsorából

Új sorozat április 02-tól keddenként 21:00-kor

Tengelyhatalmak: Út a vereséghez

A II. világháború a tengelyhatalmak sorozatos, kulcsfontosságú győzelmeivel kezdődött. 1941 végére Hitler egy hatalmas, Nyugat-Európától Oroszországig és Észak-Afrikáig nyúló terület ura volt, melynek lakossága meghaladta az Egyesült Államokét – Németország keleti szövetségese, Japán pedig egy még ennél is nagyobb régió felett gyakorolt hatalmat. Úgy tűnt, a háborút a tengelyhatalmak megnyerték. És azután mégis elveszítették… Miért? A lebilincselő történelmi sorozat öt tematikus epizódban tárja elénk a Hitler és támogatói által elkövetett végzetes hibákat.

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Vadonatúj évad április 05-től péntekenként 21:00-kor

A bűn kereskedői

Hogyan működnek a világ legveszélyesebb – a haszonélvezőinek csillagászati profitot termelő – feketepiacai? Kik az urai ezeknek a félhomályos alvilági birodalmaknak, és a vágyott dollármilliók megszerzéséért meddig hajlandóak elmenni? Van egyáltalán morális határ, melyet még ők sem lépnek át? Népszerű sorozata új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig és a szexuális zsarolóktól az emberi testrészek kereskedőiig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni – de akiknek titkai, akár bevalljuk, akár nem, igencsak érdekelnek minket.

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Új évad április 13-tól szombatonként 17:00-kor

Garázs varázs

A recept a következő: Végy egy garázsban rozsdásodó, szebb napokat látott autómatuzsálemet; adj hozzá egy beteg vagy pénzben szűkölködő tulajdonost; titokban csend el a kocsit, vidd el egy jól felszerelt műhelybe és három hét alatt újítsd fel az utolsó alkatrészig; végül pedig add át a csillogóvá-villogóvá varázsolt csodát a mit sem sejtő gazdinak egy bensőséges ünnepség keretében. Isten hozott a Garázs varázs utánozhatatlan világában!

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Vadonatúj sorozat április 18-től csütörtökönként 21:00-kor

NASA-találmányok

Az űrkutatás sokunk szemében egy misztikus, megközelíthetetlen világ, melyet az elzártsága és bonyolultsága miatt esélyünk sincs megérteni. Nos, a világ legnagyobb űrügynökségének kapui most feltárulnak, és olyan modern laboratóriumokba kapunk bepillantást, melyek működésével és eredményeivel kapcsolatban eddig csak a sci-fi filmekre hagyatkozhattunk. Miként született meg és hogyan működik az Astrobee repülő robot? Valóban létezik már olyan berendezés, mely a Mars légköréből oxigént képes előállítani? És mi történik a vákuumkamrában leejtett tárgyakkal, lehetséges a Földön súlytalanságot szimulálni? Tarts velünk a NASA leghíresebb kutatóközpontjaiba, és csodálkozz rá, hogy a valóság olykor a sci-finél is izgalmasabb és utópisztikusabb!

 

Új évad április 27-től szombatonként 12:00-kor

Vad halak: Az utolsó óriások nyomában

Egy természetvédőkből és filmesekből álló csapat ambiciózus célt tűz ki maga elé: előhelyükön megkeresni, tanulmányozni és megvédeni bolygónk utolsó halóriásait. Cyril és társai ebben az évadban Nyugat-Afrika és Brazília partjai előtt kutatnak vizsgálati alanyaik után, ám az instabil lélekvesztőktől a nem kevésbé veszélyes orvhalászokig és az amazóniai vadonban rájuk leső fekete párducokig minden összefogni látszik ellenük.

Meg szeretném nézni a promót

 

 

A National Geographic WILD 2024. áprilisi műsorából

Vadonatúj spinoff-sorozat duplarészekkel április 01-től hétfőnként 18:00-kor

Dr. Pol állatfarmja

Az állatorvosként megismert és megszeretett Dr. Pollal ezúttal új szerepkörben találkozunk: sokunk kedvenc dokija a családja három generációja segítségével farmot épít! Vajon sikerül-e a kiszemelt 350 hektáros területet jól működő, állatok sokaságának otthont adó gazdasággá alakítaniuk? Tarts velünk, és kísérd figyelemmel a folyton újabb és újabb lakókkal gyarapodó Pol-farm fordulatos és szívmelengető mindennapjait!

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Új műsorválogatás április 06-tól szombatonként 14:00-tól

Ragadozók hónapja

Aki Afrikától Amazóniáig a Föld utolsó érintetlen vadonjaiba téved, túlzás nélkül élő céltáblának érezheti magát, hisz a talajszinttől a lombkoronáig ragadozók sokasága lapul és várja a tökéletes pillanatot mozdulatlanul. A Nat Geo Wild látványos összeállítása olyan élőhelyekre kalauzol, ahol minden egyes fajnak és egyednek fontos szerepe van az ökoszisztéma fenntartásában – akár a saját halála által is…

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Új sorozat április 06-tól szombatonként 18:00-kor

Mestersége ragadozó

Miként cserkészik be és ejtik el prédáikat a krokodilok, a gepárdok és az oroszlánok? Hosszú generációkon át hogyan alkalmazkodott a táplálékért vívott harchoz e híres vadászok viselkedése és testfelépítése? Ismerd meg a vadon néhány ikonikus, legendásan izgalmas eseménysorát vadonatúj szemszögből!

Meg szeretném nézni a promót

 

 

Műsorválogatás április 22-én hétfőn 06:00-tól

Otthonunk

Ha kalandos utazásra indulunk a szavannára… titkos mélységekbe merülünk az óceánban… vagy átadjuk magunkat az ámulatnak a kolibrik birodalmában… rádöbbenünk, hogy a Föld tele van csodákkal. Sőt – tesszük hozzá a kék bolygónkról készült ikonikus űrfelvételekre gondolva– maga a Föld a Csoda! Vigyázzunk rá, mert ez az otthonunk! És nincs párja az univerzumban…

 

Vadonatúj sorozat április 22-től hétfőnként 18:00-kor

A polipok titkai

A tengerek mélyén egy lenyűgöző élőlény éli mozgalmas hétköznapjait… A sorozat nyolc különböző polipfaj életét tárja elénk, csodálatos felvételek és a legújabb kutatási eredmények segítségével bemutatva, hogy a siker érdekében miként tanulnak, alkalmazkodnak és kooperálnak ezek a rendkívüli állatok. Természetesen sok még a tisztáznivaló a polipokkal kapcsolatban, az azonban már most látszik, hogy valamennyi példányuk külön egyéniség – és hogy aligha létezik náluk különbözőbb állat az embernél. De akkor miért emlékeztetnek mégis annyira ránk?

Meg szeretném nézni a promót

Cégünk

KábelszatNet-2002 Kft.

 

SZÉKHELY: 8500 Pápa, Budai Nagy Antal u. 8.


Cégjegyzékszám: 19-09-510665

Adószám: 11381527-2-19

Nyitvatartás

Irodáink nyitvatartásáról

a KAPCSOLAT menüpontban

tájékozódhat.