aszf tv aszf internet aszf telefon

  Internet-hozzáférési szolgáltatások leíró táblázata 

 

  Az internet-hozzáférési szolgáltatások sebességét befolyásoló tényezők táblázata 

 

 

Értesítés az általános szerződési feltételek módosulásáról

 

TISZTELT ELŐFIZETŐNK!

Ezúton is szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink (továbbiakban ÁSZF) 2022. augusztus 05. napjától az alábbiak szerint változnak.

  • Hegymagas településen előfizető hiányában megszűnik a szolgáltatás és törölve lett az ÁSZF-ben is
  • Médiaszolgáltató partnereink az alábbi televíziós csatornák működését befejezik: DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3 és Pesti TV, erre figyelemmel az érintett kábeltelevíziós csomagok árait bruttó 60 Ft-tal csökkentjük, ugyanezek csomagoknál a gazdasági körülmények változásai, így a szolgáltatáshoz felhasznált áruk, szolgáltatások, termékek jelentős hányadának devizában felmerülő beszerzési költségei és a forint árfolyamának gyengülése, az energiaárak, a bérköltségek emelkedése és az általános infláció elkerülhetetlenné teszik az árak korrekcióját, mindezek alapján az érintett kábeltelevíziós csomagok árai változnak, egységesen bruttó 60 Ft-tal emelkednek, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi áraink változatlanok maradnak 2022.08.05-től

Továbbá szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink (továbbiakban ÁSZF) 2022. szeptember 01. napjától az alábbiak szerint változnak.

  • akciók (6.sz. melléklet) aktualizálva lettek
  • Médiaszolgáltató partnerünk az alábbi televíziós csatornák működését befejezi: Film Now, DIGI World, DIGI Life, DIGI Animal World, H!t Music Channel és Music Channel, erre figyelemmel az érintett kábeltelevíziós csomagok árait bruttó 100 Ft-tal csökkentjük, ugyanezen csomagoknál a gazdasági körülmények változásai, így a szolgáltatáshoz felhasznált áruk, szolgáltatások, termékek jelentős hányadának devizában felmerülő beszerzési költségei és a forint árfolyamának gyengülése, az energiaárak, a bérköltségek emelkedése és az általános infláció elkerülhetetlenné teszik az árak korrekcióját, mindezek alapján az érintett kábeltelevíziós csomagok árai változnak, egységesen bruttó 100 Ft-tal emelkednek, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi áraink változatlanok maradnak 2022.09.01-től
  • Az ÁSZF 4.b. mellékletében felsorolt minden internetszolgáltatás csomagjai pedig egységesen bruttó 420 Ft-tal emelkednek.

Bízunk abban, hogy továbbra is a legkényelmesebb szórakozási lehetőséget tudjuk nyújtani Önnek az otthonukban, hasonló szórakozási lehetőségek egyszeri áráért egy hónapon keresztül!

A hatályos jogszabályok szerint az itt közölt, a szerződések lényeges feltételeit érintő egyoldalú szerződésmódosításra tekintettel Önnek a jelen értesítés kézhezvételét követő 45 napon belül jogában áll az előfizetői szerződést egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani. A felmondással az előfizetői szerződést lezárjuk és a hírközlési szolgáltatást a felmondás kézhezvételét követően megszüntetjük.

Kérjük szíves együttműködéséket az új szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződésmódosítás érdekében! Felmerülő kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat személyesen vagy telefonon, illetve további információkat a www.kabelszat2002.hu honlapon talál.

Továbbá tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőnket ezen levélben is (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kötelezésére), hogy 2022.április 04-től az RTR PLANETA orosz műsor helyére ORF2 került, illetve az akciók (6.sz. melléklet) aktualizálva lettek szintén ezen dátumtól.

A megszűnő Film Now helyett FilmBox csomagunkat ajánljuk, melyben 6 műsort adunk mindössze havi 990,-Ft-ért.

 

Pápa, 2022. június 30.