Értesítés az általános szerződési feltételek módosulásáról

 

a KábelszatNet-2002. Kft. hírközlési szolgáltató 2018.08.05. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2018.08.05. napjától megvalósuló változásait tartalmazza:

  • a MUSIC CHANNEL neve 1MUSIC CHANNEL-re valamint a MUSIC TELEVISION neve MTV HUNGARY-re változott
  • Szigligeti csatorna kiosztásba bekerült a BALATON TV
  • technikai okok miatt némely csatorna frekvenciája megváltozott Balatonedericsen, Uzsán és Révfülöpön (lásd. csatornakiosztás)
  • Révfülöpön megszűnt a CNN csatorna
  • a COMEDY CENTRAL FAMILY csatorna bekerül Pápán, Zircen, Olaszfalu, Bakonyszentkirályon, Cseszneken, Nagyesztergáron, Dudaron, Csetényen, Szápáron, Bakonynánán, Bakonybélben, Devecserben és Sárváron a Családi csomagba

a KábelszatNet-2002. Kft. hírközlési szolgáltató 2018.08.05. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2018.08.05. napjától megvalósuló változásait tartalmazza:

  • négy új szolgáltatási csomag került bevezetésre SILVER PLUS, PLATINA PLUS, DIAMOND PLUS és DIAMOND EXTRA néven
  • négy szolgáltatási csomag került kivezetésre SILVER MAX, PLATINA, DIAMOND és DIAMOND MAX néven
  • akciók aktualizálva lettek a 7.sz. mellékletben.

A KábelszatNet-2002. Kft. szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban, valamint a www.kabelszat2002.hu weboldalon.

A fenti változások az előfizetőkre nézve nem hátrányosak, az előfizetőket ezen okból nem illeti meg a változáshoz kapcsolódó felmondás.
Amennyiben a módosítás az Előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz, az Előfizető az értesítéstől számított 45 (negyvenöt) napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott idejű Előfizetői Szerződést. Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést azonnali hatállyal bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani.

 

Hamis nyereményjáték!!!

apalfkjkjmeknlmgTisztelt Ügyfeleink!

Az alábbi képen látható hamis üzenetekkel próbálnak cégünk nevében nyereményjátékra invitálni.

Kérjük Önöket, hogy az üzenetet töröljék ki készülékükből, MEG SE NYISSÁK a hivatkozást!

 

Köszönjük!