Műsorajánló

HBO MAX - Novemberi premierek

Friss sorozatok (Winchesterék, Harley Quinn, Álmok királysága, Kiút, Az Angol,...) és rengeteg film (Sonic, a sündisznó, Nincs baj, drágám, Wonder Woman 1984, Tűzben edzett férfi,...) mellett érkezik majd A döntés című magyar dokumentumfilm is.

FILMEK

A hónap friss premierje között megtalálható a mozikban sikerrel futó Nincs baj, drágám (11.07) thriller, főszerepben Florence Pough, Chris Pine és Harry Styles. Érkezik a Sonic, a sündisznó 2. (11.04), Gerald Depardieu keserédes dramedyja, az Erős kötelék (Robuste, 11.06), a nagysikerű európai képregény alapján készült Diabolik (11.07) az Oscar-díjas Minari - A családom története (11.13), jön a közönségkedvenc A világ legrosszabb embere (11.20) című vígjáték, Denzel Washington rendezésében készült Napló kisfiamnak (A Journal for Jordan; 11.27), főszerepben Michael B. Jordan.

A hónapban több közkedvelt film is érkezik, többek között a Wonder Woman 1984 (11.01), A Viszkis (11.02), Accross the Universe - Csak a szerelem kell (11.04), a Tűzben edzett férfi (11.05), a Csizmás, a kandúr (11.05), a Belleville randevú (11.07) Crank - Felpörgetve (11.09), a Majdnem híres (11.12), a Szemtől szemben (11.12), A boldogító nem (11.14) a Szólítsd a neveden (11.18), Ha ölni kell (11.19), Emma (11.21), a 2014-es Robotzsaru (11.25), Szigorúan bizalmas (11.26) és még sok más.

A dokumentumfilm kedvelőinek több remek ajánlatunk van. Val Kilmer életéről szóló megható dokumentumfilm, a VAL (11.17), a Masters of Light (11.17) egy börtönből szabadult festőről szól, míg a Love, Lizzo (11.24) című zenés dokumentumfilmben a Grammy és Emmy-díjas rappert/énekesnőt/dalszövegírót ismerhetjük meg közelebbről.

A magyar dokufilmek kedvelőinek egy exkluzív premierrel készülünk. Ugrin Julianna és Vízkelety Márton A döntés (11.24) című alkotásban megismerhetjük Robit, a tehetséges, magasan képzett és odaadó római katolikus plébánost, aki Magyarország egyik vidéki egyházközségében teljesít szolgálatot. Figyelmes lelki vezető és közösségépítő, akit szeretnek és tisztelnek a hívek. Ám Robi egyszersmind szeretetteljes élettárs és három kisgyermek apja. Családjának egyre nagyobb szüksége van rá, így nehéz döntést kell meghoznia: lemond papi hivatásáról, ezzel kockáztatva a közösség szétesését, vagy továbbra is titokban, rejtőzködve neveli fel gyermekeit. Vajon mi a helyes út?

November folyamán pedig több karácsonyi film is érkezik az HBO MAX kínálatába, erről külön hírt is küldünk majd.

SOROZATOK

A hónap kiemelt premierje lesz Emily Blunt, Chaske Spencer, Ciaran Hinds, Stephen Rea és Toby Jones főszereplésével készült western, Az Angol (The English, 11.10). Egy bosszúszomjas angol nő és egy indián felderítő nem várt szövetséget köt, mikor útjaik keresztezik egymásét.

Novemberben visszatérünk az Odaát világába, hiszen érkezik a Winchesterék (11.01) című előzmény sorozat, a premier napján 3 epizóddal, magyar felirattal, majd november 15-től heti egy epizóddal bővül a széria. Magyar szinkronnal és felirattal érkezik a Harley Quinn (11.03) teljes 3. évada, jön az Álmok királysága (Kingdom of Dreams, 11.02) című négyrészes dokusorozat, amely a szépség, a csillogás, a hatalom és a pénz csábító birodalma, amelyet rendkívüli karakterek formálnak. A két főszereplő Bernard Arnault és Francois Pinault, két könyörtelen, ambiciózus francia bomlasztó. A Helyetted is szeretem (I Love That For You, 11.03) című vígjátékban Joanna Gold gyerekkorában túlélte a rákot, és most arról álmodozik, hogy műsorvezető lesz egy teleshop-csatornán. Ám amikor egy apró füllentésből hatalmas bonyodalom támad, rájön, hogy az áloméletet nem adják ingyen. Új évaddal jelentkezik továbbá a Hype (11.03), Legendary - A Vogue csillagai (11.10), a Selena + Séf (11.10) és a nagysikerű párkereső reality/vígjáték, az F-Boy Island - Kamuarcok szigete (11.24). Ezenkívül érkezik még az FLCL (11.16) című anime is.

 

Viasat Epic-Drama - december

Viasat Explore - december

Viasat History - december

Viasat Nature - december

HBO - új sorozat: THE LAST OF US

A Naughty Dog által kizárólag PlayStation® platformokra fejlesztett, a kritikusok által elismert, azonos című videójátékon alapul, 2023-ban debütál az HBO-n és az HBO Maxon.

A THE LAST OF US története húsz évvel a modern civilizáció elpusztulása után játszódik. Joelt, a megkeseredett túlélőt felbérlik, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a nyomasztó karantén zónából. Ami egyszerű melónak indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik...

Miközben ketten átszelik Amerikát, a túlélésük érdekében egymásra vannak utalva.

The Last of Us | Hivatalos előzetes | HBO Max - YouTube

 

HBO MAX - Elkészült az első magyar, saját gyártású reality

A híd (The Bridge) című produkcióban a játékosok feladata egy 250 méteres híd megépítése volt, amellyel eljuthattak az összesen 30 millió forintos fődíjhoz. A produkció helyszíne a romániai Bélesi tó környéke volt. A produkciós és gyártási feladatokat a hazai piac egyik kiemelkedő tartalomgyártója a Free Monkeys Production végezte, az eredeti spanyol Banijay formátum megalkotója a Banijay Iberia helyi cége, a Zeppelin. A legújabb változatra vonatkozó szerződést a Banijay Rights, a Banijay globális forgalmazási részlege kötötte.

Bővebben a készülő produkcióról itt olvashatsz: https://press-hungary.hbomax.eu/post/a-hid-elkeszult-a-magyar-hbo-max-elso-sajat-gyartasu-realityje

Cégünk

KábelszatNet-2002 Kft.

 

SZÉKHELY: 8500 Pápa, Budai Nagy Antal u. 8.


Cégjegyzékszám: 19-09-510665

Adószám: 11381527-2-19

Nyitvatartás

Irodáink nyitvatartásáról

a KAPCSOLAT menüpontban

tájékozódhat.