ÁSZF

aszf tv aszf internet aszf telefon

  Internet-hozzáférési szolgáltatások leíró táblázata

 

  Az internet-hozzáférési szolgáltatások sebességét befolyásoló tényezők táblázata

 

 

Értesítés az általános szerződési feltételek módosulásáról

 

TISZTELT ELŐFIZETŐNK!

 

Ezúton is szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink (továbbiakban ÁSZF) 2023. január 01. napjától az alábbiak szerint változnak.

 

  • MAGYAR SLÁGER TV csatorna bekerül Pápa Prémium programcsomagba
  • RTL KLUB neve RTL-re, RTLII neve RTL KETTŐ-re, RTL+ neve RTL HÁROM-ra változott
  • a gazdasági körülmények változásai, így a szolgáltatáshoz felhasznált áruk, szolgáltatások, termékek jelentős hányadának devizában felmerülő beszerzési költségei és a forint árfolyamának gyengülése, az energiaárak, a bérköltségek emelkedése és az általános infláció elkerülhetetlenné teszik az árak korrekcióját, bruttó 450 Ft-al emelkedik minden ktv csomag ára valamint a mini csomagok ára bruttó 250,-Ft-al lesz több
  • az ÁSZF 4.b. mellékletében szereplő internetes programcsomagok közül kivezetésre kerülnek mind a technológiát illetően elavult, mind a szolgáltatás fenntartása szempontjából gazdaságtalan csomagok (SILVER MAX, PLATINA, DIAMOND, DIAMOND MAX, ASAT A-1, ASAT B-2, ASAT C-3, 5 Mbit, 10 Mbit, 20 Mbit, BASIC, SILVER, SILVER EXTRA, DIAMOND PLUS, DIAMOND EXTRA, PR-NET 10, PR-NET 12, PR-NET 15, PR-NET 80, PR NET G30, PR NET G60, PR NET G90, PR-NET 20, PR-NET 20/10, PR-NET 30, PR-NET 60, PR-NET 80/25) és helyükbe új szolgáltatáscsomagokat vezetünk be. Mindezek alapján az ÁSZF-ben meghatározott internetes csomagok összetételei és árai változnak.
  • az ÁSZF 4.b. mellékletében felsorolt minden internetszolgáltatás csomagjai egységesen bruttó 350 Ft-tal emelkednek
  • az ÁSZF 4.c. mellékletében szereplő WIFI opció új ára bruttó 500,-Ft lesz
  • SetTopBox, Conax modul és optikai végberendezés (ONT) bérleti díja minden területünkön egységesen bruttó 1000,-Ft lesz
  • akciók (KTV+INTERNET ÁSZF 6.sz. melléklet és TELEFON ÁSZF 5.sz. melléklet) aktualizálva lettek
  • TELEFON ÁSZF 3.sz. mellékletében felsorolt ZERO START, ZERO SZUPER és PR-TEL ALAP tarifacsomag ára (KTV + Internet csomag megléte esetén) bruttó 500 Ft-ra emelkedik

 

BÍZUNK ABBAN, HOGY TOVÁBBRA IS A LEGKÉNYELMESEBB SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGET TUDJUK NYÚJTANI ÖNNEK AZ OTTHONUKBAN, HASONLÓ SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK EGYSZERI ÁRÁÉRT EGY HÓNAPON KERESZTÜL!

 

A hatályos jogszabályok szerint az itt közölt, a szerződések lényeges feltételeit érintő egyoldalú szerződésmódosításra tekintettel Önnek a jelen értesítés kézhezvételét követő 45 napon belül jogában áll az előfizetői szerződést egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani. A felmondással az előfizetői szerződést lezárjuk és a hírközlési szolgáltatást a felmondás kézhezvételét követően megszüntetjük.

Kérjük szíves együttműködésüket az új szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződésmódosítás érdekében! Felmerülő kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat személyesen vagy telefonon, illetve további információkat a www.kabelszat2002.hu honlapon talál.

Pápa, 2022. november 29.

 

 

 

Cégünk

KábelszatNet-2002 Kft.

 

SZÉKHELY: 8500 Pápa, Budai Nagy Antal u. 8.


Cégjegyzékszám: 19-09-510665

Adószám: 11381527-2-19

Nyitvatartás

Irodáink nyitvatartásáról

a KAPCSOLAT menüpontban

tájékozódhat.